Imate vprašanje?

Vpišite ga v spodnji obrazec ali pa pokličite na 031 515 438

Katalogi in video predstavitve

Katalogi v PDF formatu in video predstavitve, kjer so predstavljene tehnične rešitve posameznih skupin izdelkov.

VEČ O TEM

NAROČAJTE PREKO VAŠEGA PROJEKTANTA ALI IZVAJALCA,

ki Vam lahko izdelke obračunajo z DDV (9,5%).  Prikazane cene izdelkov so z vključenim DDV (22%).

Obsežni SANIT-ov proizvodni programi in izdelki s cenami so predstavljeni v rubriki:

Nekaj zanimivih cen:

SANIT-ovi kompleti

Cena: 302,82€

Poglej izdelek

Sifoni za tuš fi90

Cena: 21,46€

Poglej izdelek

Informacije izvajalskim ekipam

Ker ima SANIT v svojem proizvodnem programu tehnične in konstrukcijske rešitve za najzahtevnejše objekte, izvajalskim ekipam nudimo vse potrebne informacije in tehnično podporo.

Nadomestni deli SANIT vsaj še 25 let po nakupu.

Domov  /  

PROIZVODNI PROGRAM SANIT  /  

SANIT - Sanitarna tehnika  /  

Razstavni prostor v Nemčiji

SANIT - Razstavni prostor v Nemčiji

MODERN KONCEPT PREDSTAVITVE IZDELKOV
SANIT je v letu 2015 poleg proizvodne hale zgradil in opremil nov razstavni prostor z učilnicami, kjer je predstavljen kompletni proizvodni program. Izdelki so postavljeni na grafičnih panelih, ki so opremljeni tudi z ekrani za videopredstavitve posameznih proizvodnih programov. V kompleksu so tudi učilnice za dodatne predstavitve za projektante in izvajalce.

POGLED V PRENOVLJENI RAZSTAVNI PROSTOR SANIT
Prenovljeni razstavni prostor je narekovala potreba po prikazu obsežnega proizvodnega programa in stalnim izboljšavam ter inovacijam na prodročju proizvodnje inštalacijskih izdelkov. V delu prostora so pregledno predstavljeni vsi prospekti s posameznimi proizvodnimi programi.

MOKROMONTAŽNI ELEMENTI
Razstavljeni so vsi podometni elementi za mokro montažo: za WC, bide, umivalnik in pisoar ter aktivirne tipke z mehanskim in elektronskim vklopom.

SUHOMONTAŽNI ELEMENTI
Razstavljeni so vsi podometni elementi za suho montažo: za WC, bide, umivalnik, tuš, kopalno kad, umivalnik za garaže in vrtove, pisoar in trokadero. Za WC so predstavljene rešitve za vrtce in invalide.

SANIT lahko izdela suhomontažne inštalacijske jaške z vso pripadajočo opremo. Ta sistem se uporablja na objektih, kjer si po vertikali sledi več enakih sanitarnih prostorov - na primer za stolpnice, hotele, bolnišnice in podobno. Prikazan je del te konstrukcije, ki lahko vsebuje podometne elemente za WC, bide umivalnike ter ventile, odzračevalne elemente in podobno.
 

OPREMA ZA PISOAR
Razstavljene so vse rešitve za pisoar, tako za javne sanitarije, kakor tudi za individualne kopalnice. Prikazan je tudi sistem ANTIVANDAL z nevidno avtomatiko.

OPREMLJANJE SANITARIJ ZA INVALIDE
Tudi za opremljanje sanitarij za invalide je bilo razvitih veliko novih sistemov. Med njimi novi podometni splakovalniki z oznako INEO. V razstavnem prostoru so prikazane tudi nove aktivirne tipke z mehanskim in elektronskim načinom aktiviranja, ki so namenjene posebej za sanitarije za invalide.

AKTIVIRNE TIPKE
Konec leta 2013 je začetek proizvodnje novih podometnih splakovalnikov z oznako INEO, vzporedno so na trg prišle tudi nove aktivirne tipke. Prikazan je velik izbor različno oblikovanih tipk, kakor tudi aktivirne tipke z mehanskim in elektronskim načinom aktiviranja. NOVE AKTIVIRNE TIPKE, KI SO PORAVNANE S KERAMIKO.

NADOMETNI SPLAKOVALNIKI, SIFONI, PRIKLJUČNE CEVI...
Predstavljeni so nadometni splakovalniki, sifoni za kopalne kadi, tuš kadi, umivalnike, bideje in pisoarje, ter prilagodljive in običajne priključne cevi za WC školjke.

OPREMA PROSTOROV ZA TUŠIRANJE
Moderno opremljeni prostori za tuširanje zahtevajo izdelke, ki to rešujejo v vseh detajlih. SANIT je razvil celo paleto različnih rešitev talnih kanalet in sifonov ta tuš.

ODZRAČEVANJE IN PROTISMRADNE ZAPORE
Pomemben del vsake inštalacuje so odzračevanje in protismradne zapore. SANIT temu delu proizvodnje da velik poudarek.

MODERNO OPREMLJENE SANITARIJE RAZSTAVNEGA PROSTORA
Sanitarije novega razstavnega prostora so opremljene z izdelki iz proizvodnega programa SANIT, tako da so tudi tu vidne rešitve in delovanje le teh: oprema za invalide, podometni splakovalniki z ventilacijo in tipko z razsvetljavo. V prostoru so tudi elementi za pisoarje in umivalnike s senzorskim aktiviranjem vode.